Padlekurs i tre årsider

This slideshow requires JavaScript.

Nok ein gong smikkfullt padlekurs på Sveholmen. Ti ivrige sjeler fekk innføring i padlinga sine gleder av Trond H, assistert av Ingunn B. V. Omskiftleg vêr, men stort sett sol og nok vind til å halda knott og mygg unna, gav rammene for eit fint kurs vil me meina.

Introkurset er som mål i gje ei lett innføring i tryggleik og teknikk i kajakken, frå sitjestilling, framdriftstak, svinging, ombord- og ilandstiging i kajakken og tryggleiksaspekt som å komma seg trygt ut frå kajakken. I tillegg fekk deltakarane øva seg på kameratredning, før det vanka nyutskrivne våttkort til dei.

Neste kurs for vaksne er fredag 17. juli ettermiddag/kveld. Ved interesse/påmelding send e-post til info@havstrilpadleklubb.no eller SMS til 988 74 253.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s